Installaties

Elektro installaties

Zomaar een greep uit onze projecten:

  • Reviseren van TL verlichting in sporthal te Steenderen (opdrachtgever: gemeente Bronckhorst)
  • Nieuwbouw Hanselman Constructie V.O.F. te Lichtenvoorde (opdrachtgever: Hanselman)
  • Revitaliseren productiehal Hulshof business cases b.v. te Lichtenvoorde (opdrachtgever: Hulshof)
  • Installeren voorzieningen t.b.v. lascabines (opdrachtgever: Praktijkonderwijs Zutphen)
  • Renovatie van villa te Hengelo Gld.
  • Nieuwbouw werkplaats Landbouwmechanisatiebedrijf Huurnink te Steenderen
  • Nieuwbouw Kinderdagverblijf ’t Eigenwijsje’ te Lichtenvoorde

Wat is er vervelender dan achteraf uw installatiewerkzaamheden te moeten aanpassen? Of onnodig meer moet betalen omdat u zaken anders geïnstalleerd had willen hebben? ElektroTechniek Fukkink loopt met u door uw bedrijf of woning waarbij u aangeeft waar u de aansluitingen wilt hebben. Uiteraard adviseren wij u hierbij, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Beveiligingsinstallaties

Brand- en inbraakinstallaties worden door ElektroTechniek Fukkink geïnstalleerd, zodat uw bedrijf of woning een veilige plek is voor uw medewerkers om in te werken. In samenwerking met erkende beveiligingsbedrijven kan ElektroTechniek Fukkink uw beveiligingsinstallatie certificeren en aansluiten.

Data & Telecom installaties

Elke bedrijfsruimte heeft zijn eigen inrichting van data- en telefonienetwerken. Afhankelijk van de inrichting van werkplekken, dient iedere medewerker te beschikken over een elektriciteits-, een netwerk- en een telefoonaansluiting. ElektroTechniek Fukkink voorziet uw bedrijf of woning van de volledige installatie van elektro, data en telefonie. Indien gecertificeerde aansluitingen gewenst zijn dan zorgt ElektroTechniek Fukkink voor de juiste installatie, zodat uw bedrijf of woning hieraan voldoen.


Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die wij u bieden, kunt u contact met ons opnemen. Klik op de onderstaande button.
Neem vrijblijvend contact op