Installaties

Elektro installaties

Zomaar een greep uit onze projecten:

  • Inspecties en beheer van elektrische installaties voor sporthal en zwembad in Steenderen (opdrachtgever: SCE Beheer BV)
  • Beheer elektrische installaties MACO Nederland in Zelhem (opdrachtgever: MACO)
  • Beheer elektrotechnische installaties Praktijkonderwijs Zutphen (opdrachtgever: Praktijkonderwijs Zutphen)
  • Begeleiding installatiewerk St. Bernardus Bredevoort (opdrachtgever: Installatiebedrijf Gerhard Voltman BV)
  • Beheer vaste installaties en off-grid/ verkoop units De Timp in Zieuwent (opdrachtgever De Timp BV)


Beveiligingsinstallaties

Brand- en inbraakinstallaties worden door ElektroTechniek Fukkink geïnstalleerd, zodat uw bedrijf of woning een veilige plek is voor uw medewerkers om in te werken. In samenwerking met erkende beveiligingsbedrijven kan ElektroTechniek Fukkink uw beveiligingsinstallatie certificeren en aansluiten.

Data & Telecom installaties

Elke bedrijfsruimte heeft zijn eigen inrichting van data- en telefonienetwerken. Afhankelijk van de inrichting van werkplekken, dient iedere medewerker te beschikken over een elektriciteits-, een netwerk- en een telefoonaansluiting. ElektroTechniek Fukkink voorziet uw bedrijf of woning van de volledige installatie van elektro, data en telefonie. Indien gecertificeerde aansluitingen gewenst zijn dan zorgt ElektroTechniek Fukkink voor de juiste installatie, zodat uw bedrijf of woning hieraan voldoen.


Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die wij u bieden, kunt u contact met ons opnemen. Klik op de onderstaande button.
Neem vrijblijvend contact op